Välkommen till bibliotekskatalogen!

   
A guide to civil resistance : a bibliography of social movements and nonviolent action / Vol. 2
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • 08/4803
Titel
  • A guide to civil resistance : a bibliography of social movements and nonviolent action / Vol. 2
Upphov
  • edited by April Carter, Howard Clark and Michael Randle;.
Utgivning
  • Green Print, London : 2015
Klassifikation
SAB klassifikationskod
Fysisk beskrivning
  • 257 s.
Ämne
Genre
  • Bibliografi
Personnamn
ISBN
  • 9781854251138
*00003455cam 122008297a 4500
*00196965
*00520160208150730.0
*008160208s2015    xxk||||  b    00| 0 eng c
*020  $a9781854251138
*035  $a(SE-LIBR)19240149$x19240149
*040  $aYa
*082 4$a303.61$223/swe
*084  $aOcla$2kssb/8 (machine generated)
*24502$aA guide to civil resistance :$ba bibliography of social movements and nonviolent action /$cedited by April Carter, Howard Clark and Michael Randle;.$pVol. 2
*260  $aLondon :$bGreen Print,$c2015
*300  $a257 s.
*592  $aClip2MM$b2016-02-09
*650 7$aIcke-våld$2sao$0148555
*650 7$aProteströrelser$2sao$0157171
*650 7$aSociala rörelser$2sao$0168484
*650 0$aBibliography$0(DLC)sh 85013838
*650 0$aNonviolence
*650 0$aSocial movements
*650 0$aProtest movements
*655 7$aBibliografi$2sao
*7001 $aCarter, April$4edt$0180312
*7001 $aClark, Howard$4edt
*7001 $aRandle, Michael$4edt
*852  $5Ya$bYa$j08/4803
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.
Vis
Sänd till
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörLånevillkorHylla
Ex1Tillgängligt Öppen samlingHemlån08/4803